BESPLATNE RADIONICE ZA RODITELJE (PRIJAVE U TIJEKU)!

Osmislili smo dvije vrste radionica koje će polaznicima omogućiti da unaprijede svoje roditeljske vještine, i pritom smo se usredotočili na dvije teme: tehnologiju i komunikaciju.

Djeca su svakodnevno okružena tehnološkim pomagalima, i svim njihovim prednostima i nedostatcima. Ciklus informatičkih radionica osmišljen je s ciljem da kroz osnaživanje informatičkih vještina, roditelji unaprijede mogućnost kontrole aktivnosti djece na tabletima i pametnim telefonima, s ciljem prevencije opasnosti s kojima se djeca mogu suočiti prilikom surfanja internetom bez roditeljskog nadzora.

Također, smatramo da je način na koji komuniciramo iznimno važan za poruku koju šaljemo djeci. Komunikacijom prenosimo ljubav, poštovanje, prihvaćanje, dobru i lošu kritiku, te učimo razumjeti što dijete misli o sebi i svom ponašanju. Drugi ciklus radionica odnosi se na razvijanje roditeljskih vještina poput dobre komunikacije, i utjecaja na razvoj samopouzdanja kod djece.

Radionice će se održavati utorkom u 18:00 sati, a za sudjelovanje se prijavite u inbox, na naš e-mail: udr.duga@gmail.com ili na telefon 021/261 352.