Obavijest o održavanju besplatnih instrukcija i individualnog savjetovanja

Obavještavamo vas da idući tjedan krećemo s besplatnim instrukcijama za osnovnoškolce (engleski jezik, matematika, hrvatski jezik) i sa savjetovanjima.Novost je da smo ove školske godine uveli i besplatne instrukcije iz engleskog jezika za srednjoškolce.S obzirom na epidemiološku situaciju, raspored ćemo organizirati malo drugačije, ostavljajući vremena za dezinfekciju prostora nakon odlaska svakog/e učenika/učenice. Sat instrukcija će zbog toga trajati 45 minuta.

U prostoru udruge je obavezno nošenje zaštitne maske tijekom trajanja instrukcija i individualnog savjetovanja. Po ulasku u prostor udruge obavezna je dezinfekcija ruku dezinficijensom koji se nalazi na polici pored ulaznih vrata.

Ako imate simptome viroze ili bolesti, (umjeren kašalj, kihanje, blago povišena temperatura i sl.) molimo vas da postupite odgovorno, otkažete dogovoreni tremin i ostanete kući.

Svoje termine rezervirajte na vrijeme, a za dodatna pitanja javite nam se u inbox, na telefon 021/261-352 ili na e-mail: udr.duga@gmail.com