“I JA ŽELIM VOLONTIRATI”

Potaknuti činjenicom da je nekolicina mladih u Solinu nezainteresirana te neinformirana o volontiranju, pokušavamo našom malom akcijom koja se zove “I JA ŽELIM VOLONTIRATI!” kao što ste prethodno i pročitali, organizirati drukčiju vrstu druženja kroz seminare, radionice, zabavu, a posebno želimo naglasiti pomaganje drugima tj. volontiranje.

Mala akcija je u sklopu projekta “Jednake mogućnosti za sve mlade” koju financira EU. Projekt se provodi u suradnji s trima partnerima: Mreža mladih Hrvatske (Hrvatska), Resursni centar za razvoj ALFA (Srbija) te Institut za razvoj mladih KULT(BIH).

Pozivamo sve mlade (15-25 godina) zainteresirane za druženje, zabavu te uzajamno pomaganje, da nas posjete u prostorijama udruge “DUGA”.

Dana 05. i 06. 11. 2011. održat će se radionica o temi “Volontiranje, prava i obveze volontera”, a nakon napornog dana, organizirani odlazak sudionika u kino za gledanje filma po zajedničkom izboru.

Dana 12. i 13. 2011. održat će se radionica na temu “Mladi i EU”, te obuka pisanja životopisa na hrv. i eng. jeziku.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u što većem broju te vas srdačno pozdravljamo….

This entry was posted on Četvrtak, listopad 27th, 2011 at 17:15 and is filed under Vijesti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply