Provedba projekta “Dessinons notre Europe de demain”

 
 
 
 

Obavještavamo vas da smo kao partneri započeli s implementacijom projekta “Dessinons Notre Europe de demain”. 🇪🇺 🇫🇷 🇩🇪 🇮🇹 🇭🇷 🇪🇸

Projekt se provodi u partnerstvu s organizacijama iz Francuske, Italije, Njemačke i Španjolske, a sredstva za njegovu provedbu osigurana su iz programa Europa za građane, programa Unije koji promiče suradnju europskih zemalja u područjima vezanima za zajedničku europsku povijest i aktivno europsko građanstvo.

U okviru ovog projekta, u svakom gradu partneru održat će se ciklus radionica crtanja stripa na temu solidarnosti, okoliša, zdravstvene krize za vrijeme pandemije COVID-19, s fokusom na kontekst lokalne zajednice.

S obzirom na poštivanje epidemioloških mjera/preporuka, trenutačno smo u mogućnosti provoditi isključivo aktivnosti s djecom. Radionice s odraslima su obustavljene do daljnjega. 

This entry was posted on Petak, ožujak 26th, 2021 at 09:07 and is filed under Vijesti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply